Rotaryclub Lelystad, Oostvaardersplassen, Lelystad-31-300x200De Districtsconferentie van Rotary in Lelystad ligt al weer een tijdje achter ons. De deelnemers hebben op de DISCON de prachtige natuurfilm “De Nieuwe Wildernis” gezien en een wandeling met gids gemaakt in de Oostvaardersplassen. Aangezien slechts 100 deelnemers hieraan konden deelnemen, moesten helaas velen worden teleurgesteld.
Reden voor Rotary clubs Batavia en Lelystad om deze wandeling, waarbij ook de film “De Nieuwe Wildernis” werd getoond, nog een keer te organiseren.
Op zaterdag 1 november 2014 was het mogelijk om deel nemen aan dit programma. Ook dit keer werd vanwege het groot aantal deelnemers, de groep gesplitst. Bezoekers konden eerst de film bekijken en daarna deelnemen aan de wandeling, of omgekeerd.
De opbrengst van deze wandeling is bestemd voor het Jeugdzomerkamp. Jaarlijks wordt dit evenement belangeloos georganiseerd door de Lelystadse Rotary Clubs. Meer foto’s van de wandeling kunnen op de projectpagina bekeken worden.