Rotary Lelystad organiseert op zaterdag 17 maart a.s. een pubquiz voor een goed doel in café-restaurant “Aanutwater” in jachthaven Flevo Marina, IJsselmeerdijk 17 Lelystad. Inloop 19.30, aanvang 20.00 uur. Maximaal 20 teams van 6 personen beantwoorden in tien ronden diverse vragen. Voor winnaars zijn er teamprijzen w.o. Sup Surfen, Forelvissen, en diverse dinerbonnen.
Goede doel, week watersport vakantie voor jonge mantelzorgers
De opbrengst van deze gezellige en ook spannende spelletjesavond komt ten goede aan het jaarlijks zomerkamp voor kinderen met een mantelzorg taak voor ouders, broer of zus met een beperking of een ziekte. De organisatie van het zomerkamp dat plaats vindt in de eerste week van de zomervakantie, is in handen van Rotary Lelystad en Rotary Batavia, met vele vrijwilligers en diverse sponsoren.

Inschrijven voor de pubquiz, bij voorkeur met een heel team van 6 deelnemers (minimum 18 jaar) via rotarypubquiz@gmail.com Na inschrijving volgt informatie over betaling. Inschrijfgeld is € 10,- p.p. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Naast het zomerkamp zet Rotary zich in voor diverse lokale en internationale maatschappelijke doelen, zoals Shelterbox, dat zijn boxen met een overlevingspakket in crisis gebieden in de wereld, school- en water projecten in ontwikkelingslanden, De Zonnebloem,  onderwijs in Lelystad (De Lerende stad) en het zomerkamp voor jonge mantelzorgers. De fondsen die Rotary werft komen ten goede aan de diverse goede doelen en activiteiten. 

Kunt u niet meedoen aan de pubquiz, maar wilt u wel bijdragen aan de activiteiten van Rotary?

Uw donatie is van harte welkom:

NL 25 INGB 0000330049, tbv Rotary Lelystad 

Voor meer informatie:
Contact: Rotary Lelystad, Franc Heijke, tel: 06510 95245, email: rotarypubquiz@gmail.com