Op zaterdag 2 maart organiseert Rotary Lelystad een pubquiz voor een goed doel in café-restaurant “AanUtWater”
Het adres is jachthaven Flevo Marina, IJsselmeerdijk 17 in Lelystad. Inloop 19.30, aanvang 20.00 uur.
Maximaal 20 teams van 6 personen beantwoorden in tien ronden diverse vragen. Voor de winnaars zijn er teamprijzen waaronder theatertickets, een gezamenlijke dansles, een teamdiner, een sauna arrangement en een spannende teamervaring in een escaperoom in Lelystad.
Teams kunnen zich inschrijven door bericht te sturen naar rotarypubquiz@gmail.com

Goede doel: week watersport vakantie voor jonge mantelzorgers
De opbrengst van deze gezellige en ook spannende spelletjesavond komt ten goede aan het jaarlijks zomerkamp voor kinderen met een mantelzorg taak voor ouders, broer of zus met een beperking of een ziekte. De organisatie van het zomerkamp, dat plaats vindt in de eerste week van de zomervakantie, is in handen van Rotary Lelystad en Rotary Batavia, met vele vrijwilligers en diverse sponsoren.
Inschrijven voor de pubquiz, met een heel team van 6 deelnemers (minimum 18 jaar) kan via rotarypubquiz@gmail.com Na inschrijving volgt een verzoek tot betaling van het inschrijfgeld van € 10,- p.p. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Naast het zomerkamp zet Rotary zich in voor diverse lokale en internationale maatschappelijke doelen, zoals Shelterbox, dat zijn boxen met een overlevingspakket in crisis gebieden in de wereld, school- en water projecten in ontwikkelingslanden, De Zonnebloem, onderwijs in Lelystad (De Lerende stad) en het zomerkamp voor jonge mantelzorgers. De fondsen die Rotary werft komen ten goede aan de diverse goede doelen en activiteiten.
Kunt u niet meedoen aan de pubquiz, maar wilt u wel bijdragen?
Uw donatie is van harte welkom:
NL 25 INGB 0000330049, tbv Rotary Lelystad
Voor meer informatie:
Contact: Rotary Lelystad, Franc Heijke, tel: 06510 95245, email: rotarypubquiz@gmail.com