Zeger van der Houwen van Rotary Club Lelystad overhandigt Mila Romijn van Stichting M.I.L.A. de grote soeppannen

Rotary Club Lelystad helpt de vrijwilligers van Stichting Met Inzet Lukt Alles (M.I.L.A.) die begaan zijn met hun wijkgenoten. Stichting M.I.L.A. vervult al jaren een sociale en maatschappelijke functie in de Lelystadse Zuiderzeewijk. Vanwege de Corona crisis moest M.I.L.A. de tweedehands kledingwinkel ‘Ons Winkeltje’ aan de Rode Klif 213 sluiten, waarmee ook een sociaal vangnet niet meer toegankelijk is voor degenen die dit nodig hebben.

De stichting is gestart met het verstrekken van soep en stamppot voor wijkgenoten die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Om de vrijwilligers te ondersteunen in de bereiding van de gerechten heeft Rotary Club Lelystad grote pannen en kookgerei beschikbaar gesteld.

Mila Romijn van Stichting M.I.L.A: “Ik ben blij met deze gift van Rotary Club Lelystad, er zijn nu nog meer mensen te voorzien van maaltijden”.

De maaltijden worden door vrijwilligers van MILA bezorgd in de wijk en voor een kleine bijdrage voor afhaal beschikbaar.