Rotary Club Lelystad heeft de organisatie van KikaRow een cheque van 250 EUR overhandigd. Daarnaast was er nog een cheque met hetzelfde bedrag als aanmoediging wat bij het voltooien van de actie ook wordt uitgekeerd.
KikaRow zamelt geld in voor de LATER-studie van het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie. Deze studie richt zich op de late effecten van de behandelingen op kinderkanker.

Met een rondje van 1400 km door Nederland, roeien ex-kankerpatienten, topsporters en andere betrokkenen voor het goede doel. Deze actie doet op 6 en 7 juli ook Lelystad aan. Roeivereniging Pontos zal deze dagen gastheer zijn van het KikaRow roeiteam en roeit vervolgens ook mee.
Rotary Club Lelystad zet zich in voor tal van kinderprojecten in binnen- en buitenland. “ We zijn blij dat we zo ook een bijdrage mogen leveren aan dit prachtige initiatief. Wij wensen alle Kika-roeiers een behouden vaart!” , aldus Rotary voorzitter Barbara Tusveld.

Duovoorzitters Barbara Tusveld en Jan Leentvaar van Rotary Club Lelystad overhandigen de cheque aan Ferry van de Oevering van KikaRow/roeivereniging Pontos en Hans Snijder van het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie