In een overvol café / Restaurant AanutWater in Lelystad organiseerde de Ladies Circle zaterdag 25 juni een pubquiz voor het goede doel. Twintig teams van ieder zes deelnemers streden in een vrolijke en uitgelaten sfeer tegen elkaar voor diverse door bedrijven gesponsorde prijzen, waaronder de hoofdprijs, een diner voor zes personen beschikbaar gesteld door Thuis Lunch & Living. Ook Rotary Lelystad, en leden van Rotary Batavia speelden mee.

Quizmaster Marina leidde de avond op voortreffelijke wijze. Met filmpjes, geluidsfragmenten en vragen o.g.v. geschiedenis, sport & spel, beeld, muziek en algemene ontwikkeling werden zo’n 100 vragen beantwoord. Door iedere ronde af te sluiten met de goede antwoorden, werd de competitie steeds spannender en vrolijker.
Alle deelnemers betaalden € 10,-  entree. Die opbrengst, aangevuld met een bijdrage van AanUtWater en extra donaties van de deelnemers, is bestemd voor stichting Sint voor elk Kind Lelystad. Die stichting biedt ca. 800 kinderen die onder het bestaansminimum leven, op 3 december a.s. een geweldige voorstelling in het Agora Theater, met pepernoten een kadootje toe, om ook hen het gevoel te geven er bij te horen in onze samenleving.
Marlijn de Rijdt van de Ladies Circle, de stuwende kracht achter dit initiatief kon na afloop met trots een cheque van € 1680,- uitreiken aan voorzitter Franc Heijke van Sint voor elk Kind, die uit naam van de vele kinderen dit overdonderende bedrag dankbaar in ontvangst nam.
“Wij zijn heel blij met deze bijdrage, die naar ik hoop ik veel particulieren, bedrijven en organisaties inspireert om ook dit jaar weer het Sinterklaas feest toegankelijk te maken voor kinderen in een lastige thuissituatie. ”
Rotary Lelystad ging tevreden naar huis: een geweldige avond, goede sfeer en team spirit,  een geweldige opbrengst voor een goed doel dat is voortgekomen uit de initiatieven van de Rotary, en bovendien: de 3e prijs, een bon voor een BBQ pakket die we later dit jaar met het team zullen houden.