Cor van den AdelCor behoorde tot de eerste ondernemers die zich in Lelystad vestigden. Al snel ontplooide hij naast de werkzaamheden voor zijn bedrijven een keur van activiteiten, die alle gericht waren op het ontwikkelen en versterken van de Lelystadse economie.
Niet alleen nam hij tal van initiatieven, vervulde hij  bestuursfuncties en commissariaten, hij was in feite voor elke ondernemer die zijn aandacht vroeg, bereikbaar en beschikbaar. Zijn adviezen waren altijd van betekenis en leidden meermaals tot een nieuwe toekomst van de betrokken ondernemingen.
Zijn ervaring als ondernemer en zijn levenservaring maakten hem wijs en hij was  – in alle bescheidenheid – graag bereid die wijsheid te delen. Bovenal was Cor een warm mens die luisterde, waarnam, observeerde, verraste, stimuleerde, gunde en beloonde.
Wat zullen we hem missen!  We zijn ervan overtuigd dat zich al snel het luik van goede en dankbare herinneringen zal openen en troost zal geven aan Judy, zijn dochters en overige familie, vele vrienden en collega-ondernemers.