Rotaryclub Lelystad heeft in samenwerking met theater Posa aan de Kempenaar een gezellige avond georganiseerd voor mensen van stichting Zonnebloem. Met deze avond geeft Rotaryclub Lelystad vervolg aan het Kerstdiner, dat vorig jaar aan leden van de Zonnebloem werd aangeboden.
Eigenaar van theater Posa, Kevin Potter en Rotaryclub Lelystad hebben deze avond belangeloos hun locatie en diensten aangeboden. 30 mensen met een lichamelijke beperking( en hun begeleiders) waren uitgenodigd om allereerst deel te nemen aan het diner, waarbij de nadruk lag op het in gesprek komen met elkaar. De aanwezige leden van de Rotaryclub zaten daartoe verspreid over de geïmproviseerde eetruimte.
Na het diner was er een muzikale omlijsting, verzorgd door stichting Amare Consort in de persoon van Guido Meisner, pianist en pianodocent. Guido speelde een selectie van klassieke pianomuziek en gaf tevens uitleg over achtergronden van deze muziek. Het is een geslaagde avond geweest. Zowel de gasten als de leden van Rotary Lelystad hebben het erg naar hun zin gehad.